Beveiligers - mkbbrandwachten.nl

MKB Brandwachten
Title
Ga naar de inhoud
MKB Brandwachten
Beveiligers, brandwachten, Verkeersregelaars
MKB Brandwachten
Professionele beveiliging.
De missie van MKB Brandwachten is het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen op een klantgerichte, effectieve wijze. Wij willen het algemeen geldende beveiligingsimago verbeteren en ons onderscheiden in de beveiligingsbranche. Dit bereiken wij door een constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide en capabele medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen. Wij willen ons blijven ontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers ten aanzien van kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit. Dit bereiken we door een transparante open werksfeer te creëren in de communicatie intern en extern.

MKB Brandwachten

Beveiligingsadvies op maat.
Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en vinden onze klanten erg belangrijk, wij kijken altijd naar oplossingen die het beste bij uw bedrijf passen. Dit bereiken wij met onze duidelijke communicatie, ons betrouwbaar personeel en door net dát stapje verder te gaan. In de afgelopen 25 jaar hebben wij dan ook een trouwe klantenkring opgebouwd.

Bekwame medewerkers
Als u voor ons kiest, dan bent u verzekerd van goed opgeleid personeel. Al onze werknemers hebben minimaal het diploma Beveiliger 2 behaald. Ook hebben veel van onze medewerkers aanvullende opleidingscertificaten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Amerikaanse beveiligingscertificaten van onder andere: BHV, EHBO, VCA, HCCP.

Mogelijkheden van onze beveiliging en bewaking
Zoekt u een beveiligingsbedrijf in Utrecht en omstreken? U kunt bij ons terecht voor verschillende beveiligingsdiensten. Denkt u hierbij aan alarmopvolging, objectbeveiliging, mobiele surveillance, receptiediensten, inbraakpreventie en beveiligd transport. Lees onze blogs voor meer informatie. Mocht u andere wensen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing voor u en uw bedrijf.
MKB Beveiliging
   Professionele en gediplomeerde medewerkers   

Ook wegafzetting
MKB Brandwachten

Groeneweg 162 S
3981CP Bunnik (Utrecht)
Tel: 085-0601162
Piket: 0627597578
Web: www.mkbbrandwachten.nl
Mail: info@mkbbrandwachten.nl
Copyright 2022
Terug naar de inhoud