ERT Emergency Rescue Team - mkbbrandwachten.nl

MKB Brandwachten
Title
Ga naar de inhoud
MKB Brandwachten
ERT Emergency Rescue Team
ERT Emergency Rescue Team
ERT Emergency Rescue Team
Bij een calamiteit gaat een ERT snel en veilig over tot een reddingsactie. Zet een van onze Emergency Rescue Teams in bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals bijvoorbeeld bij industriële stops en turnarounds. Ze zijn volledig uitgerust voor reddingen in besloten ruimtes, op hoogte of in de diepte. Een ERT bestaat uit ten minste 2 gespecialiseerde repressieve brandwachten.

REDDINGSTEAM BESLOTEN RUIMTE
Wenst u tijdens uw project de beschikking te hebben over een volledig uitgerust ERT TEAM ? Ons Emergency Rescue Team is volledig toegerust op reddingen in besloten ruimtes en het uitvoeren van hoogte en of diepte reddingen. Het RESCUE TEAM bestaat uit tenminste 3 teamleden.

Een Emergency Rescue Team (ERT),  staat stand-by wanneer medewerkers werkzaamheden met extra risico’s verrichten, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan werken in besloten ruimtes, werken op hoogte of andere risico’s.
Een ERT kan bij een calamiteit een snelle en bovenal veilige redding doen van personen.
Indien gewenst kunnen wij het ERT uitrusten met diverse materialen zoals een brandweerauto en materiaal, val beveiliging, levensreddende apparatuur en (on)afhankelijke ademlucht.
Een ERT bestaat uit minimaal 2 of 3 personen, waarvan 1 team coördinator en 1 of 2 manschappen.
Het ERT heeft kennis van betreding van besloten ruimten. Levensreddende handelingen, gevaarlijke stoffen, gasmeten, technische hulpverlening, waterongevallen, werkvergunningen en evacuatie.
MKB Beveiliging
   Professionele en gediplomeerde medewerkers   

Ook wegafzetting
MKB Brandwachten

Groeneweg 162 S
3981CP Bunnik (Utrecht)
Tel: 085-0601162
Piket: 0627597578
Web: www.mkbbrandwachten.nl
Mail: info@mkbbrandwachten.nl
Copyright 2022
Terug naar de inhoud